www.burkoloklub.hu


Látogatók:

Regisztráltak:


Tisztelt Látogató!


Ezt a honlapot azoknak a Kollégáknak szerkesztjük, akik a hidegburkolást, mint szakmát gyakorolják.
Ennek a honlapnak az a feladata, hogy az ajánlatkészítő segítségével pillanatok alatt - szinte bármilyen helyzetre - tudjanak garantált technológia mellett mennyiségi árajánlatot készíteni.
Nyitottunk egy fórumot is, amelyben minden szakmabéli leírhatja tapasztalatait, kérhet segítséget a többiektől, kapcsolatot teremthet a szakma többi képviselőjével.

És mindezt ingyen?

Igen, minden szakember teljesen ingyen jut hozzá a legapróbb részletekre is kiterjedő ajánlatkészítő rendszerre, sőt friss információkat kap az aktuális szakcikkekről.
A valódi klubéletet pedig a fórum adja mindazoknak, akiket érdekelnek a hasznos tapasztalatok, vélemények.
Alkalmanként meghívunk neves szaktekintélyeket, akik érdekes és vitatott témákról szakmai információkat adnak, sőt a fórumba írt kérdésekre is válaszolnak.
Természetesen a szakkereskedések címeit, elérhetőségeit is megadjuk a honlapon, így mindenki könnyen megtalálhatja a hozzá legközelebb eső szakkereskedést.
Csak azoknak a szakkereskedőknek az elérhetőségét tesszük fel, akik garanciát nyújtanak a burkolóknak a forgalmazott termékek minőségét illetően és széles választékot kínálnak a szakembereknek.

Jó munkát, sikeres klubéletet kívánunk!

Szerkesztőség
Felhasználónév:


Jelszó:


Elfelejtette a jelszavát?

Amennyiben még nem burkolóklub tag, regisztráljon az alábbi linkre kattintva!

Az oldalt készítette: ADVEX - Minden jog fenntartva!